O nama

O nama

Vašim čulima na dar

Gostoljublje je seoski turistički kompleks koji se nalazi na obroncima planine Maljen, u selu Mionica, sa južne strane Divčibara, na nadmorskoj visini 600 metara. Gostoljublje je 13km udaljeno od Kosjerića.

Smeštaj

Kompleks se prostire na 12 hektara površine i raspolaže sa ukupno 8 vajata. Šest vajata je apartmanskog tipa, građenih u tradicionalnom stilu veličine oko 35 kvadratnih metara u koviru kojih se nalazi soba, kupatilo, predsoblje i terasa. Sedmi vajat čine tri zasebna apartmana ukupne veličine 72 kvadratna metra.

Našim gostima na raspolaganju je i Lux vila Wass House sa velikim dnevnim boravkom, dve sobe sa francuskim ležajevima, dva kupatila i dve terase.

Takođe je na raspolaganju i komforni Apartman Čardak, veličine 70 kvadratnih metara koji čine, dnevni boravak, i dva odvojena spavaća bloka, za ukupno četiri osobe.

Restoran i ishrana

U okviru Gostoljublja nalazi se restoran sa salom od 60 mesta i terasom od 30 mesta. Ovaj prostor moguće je koristiti i za proslave, ručkove, seminare i slične događaje.

U našem restoranu služimo pretežno domaću hranu, koja se proizvodi u našem domaćinstvu ili okolnim seoskim domaćinstvima.

Dodatni sadržaji

U okviru kompleksa očekuje vas otvoreni bazen, dečiji park za igru, izletište "Obrežak" sa vidikovcem i roštiljem, kao i svakodnevne poljoprivredne aktivnosti koje su često interesantan sadržaj prvenstveno za decu.

Domaćinstvo raspolaže sa oko 800 stabala šljiva, pa se u našoj ponudi pored domaće rakije i pekmeza od šljiva mogu naći i med, sokovi, slatka i drugi proizvodi. U okviru domaćinstva nalazi se i farma sa većinom domaćih životinja tipičnih za ovo planinsko područje.

Dobro nam došli!

Vaši domaćini Marija, Željko, Nevena i Vukašin potrudiće se da vaš boravak u Gostoljublju bude nezaboravno iskustvo.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Gostoljublje vam nudi...

Vajati

Gostoljublje raspolaže sa 8 vajata apartmanskog tipa i jednim triplex vajatom sa 3 odvojena apartmana.

Lux Vila

Lux vila Wass House ima dve spavaće sobe, dva kupatila i dve terase i izdvojena je od drugih objekata.

Restoran

Restoran je zatvorenog tipa, za potrebe pansionskih gostiju ili gostiju po najavi za dnevne ručkove.

Bazen

Gostoljublje poseduje otvoreni bazen dimenzija 9×6 metara, dubine 1.6 metara, kao i prostorom za sunčanje.